schaduw
> De tarieven van 2018
boekonline
wifi
w17achter
boekingen

Wolferswoud 17
Vrijstaand 4-6 persoons

binnen
woonkamer
keuken
badkamer
verdieping

Deze bungalow beschikt over gratis WiFi.

De moderne en luxe en volledig ingerichte bungalow voor maximaal 6 personen is geschikt voor iedereen. Ook huisdieren zijn op voorwaarden welkom. Tevens is er de beschikking over een babybedje.

De bungalow is gesitueerd op een groot (bos)perceel van ca. 850m2 met een groot terras, picknicktafel en tuinmeubilair voor een aangename verpozing bij mooi en minder mooi weer. Voor de kille avonden kan naast de centrale verwarming gebruik gemaakt worden van de eenvoudig te gebruiken houtkachel.

U wordt welkom geheten en wegwijs gemaakt door de beheerder, waar u bovendien altijd terecht kunt voor vragen en adviezen. Bovendien kunt u bij hen o.a. fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen.

De bungalow is strategisch in het park gelegen, aan een bosperceel, direct bij de tennisbaan en kinderspeelplaats, dus voor ieder wat wils!

Van eekhorens, prachtige vogels, vleermuizen hazen, konijnen en met een beetje geluk herten is dagelijks op en rond het terrein te genieten.

De bijgaande foto’s spreken voor zich.

> Boek direct online boekonline   > Bekijk het laatste nieuws op twitter   facebook  > Scan onze gastgemak-app voor android androidstore  of osx  appstore