Bungalow wijzer

Wolferswoud W69

Wolferswoud 69

Bungalow 69 staat op een ruime boskavel van 850 m2. De tuin is voorzien van een groot terras met de nodige privacy. De bungalow is gelegen nabij de wandel- en fiets uitgang van het park. Dus ideaal om uw hond uit te laten.

Woonkamer
Een gezellige woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een houtkachel. Door twee grote schuifpuien is er een leuke binnen-buiten beleving. Er is een smart televisie aanwezig en uitstekende Wifi.

Keuken
De keuken is voorzien van alle gemakken. Er is een koelkast met vriesvak aanwezig. Ook zijn er een vaatwasser en een combimagnetron aanwezig. De inventaris is zeer compleet, alles wat u nodig heeft is er.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafel. Tevens is er een aparte toilet aanwezig.

Slaapkamers
Er zijn twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden met goede matrassen. Op één van de slaapkamers is een wastafel aanwezig. Voor de ramen zijn horren beschikbaar.

Buiten                                                                                   Overal rondom het huis kan je heerlijk buiten zitten en er is een ruim terras. Aanwezig zijn een picknickbank, vier tuinstoelen met kussens en een tuintafel.

Energielabel C

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 4-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Vaatwasser