Bungalow wijzer

Totenbulten TB14

Een klein huisje in het bos voor twee personen (TB 14)

Het bestaat nog en wat zijn wij er blij mee: een sfeervol klein huisje in het bos. Eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. “Klein Calveen” is vanaf april 2024 open voor verhuur. Na de oprijlaan, langs de koeien in de wei word je hartelijk ontvangen door de dames van de receptie van het parkje en zij wijzen je de weg naar het huisje. En dan rij je langzaam over een bospad naar het huisje, verscholen tussen de bomen. Vogelkoren heten je welkom. Je ruikt de frisse boslucht. Het ultieme genieten kan beginnen!

Het eerste wat je ziet, als je de hoek om loopt, is de grote bostuin (1200 vierkante meter), helemaal vrij gelegen. Lente, zomer, herfst en winter valt hier van alles te zien. We spotten eekhoorntjes, reeën, hazen, egels en heel veel soorten vogeltjes. ’s-Nachts scheren er vleermuizen en uilen over. In het bosvijvertje plonzen kikkers. Je ploft neer op het bankje naast de voordeur waar je in de zomeravonden de zon ziet ondergaan of op één van de buitenstoelen op het ruime terras om de hoek. De picknicktafel lonkt al voor zomerochtend-ontbijtjes.

Als je in de herfst of winter toch liever snel naar binnen wil, voel je als je het halletje instapt dat de CV al lekker brandt. Je loopt langs de badkamer en toilet door naar de woonkamer: we hopen dat jullie de inrichting warm en cosy vinden. Bekijk de foto’s voor een sfeerbeeld. Voor de extra sfeer is er een boxje om muziek af te spelen en een houtkacheltje. Vanzelfsprekend is er een flatscreen tv (en Chromecast), een bank, twee leuke fauteuils, een eettafel en stoelen. Er is een grote voorraadkast met huishoudelijke apparatuur en vaak nog lekkere snacks die wij aan het begin van het seizoen voor jullie neer leggen. Bij het keukengedeelte waan je je even terug in je jeugd met keurige en kleurrijke voorraadbussen op de kastjes. Maar voor de rest is de keuken stiekem van alle moderne gemakken en goed voorzien, met o.a. 4 pits gascomfort, koelkast en vriesvakje, afwasmachine, magnetron, oventje, allerhande koffie-en thee-apparaten, een blender, hakker, cocktailshaker, broodrooster, grillplaat, mooie pannen, servies en bestek. En voor de echte kok zijn er fijne scherpe koksmessen en is er natuurlijk een kruidenrekje met diverse kruiden.

En wat zou er achter die andere drie deuren zitten?

Kamertjes: rood, wit, blauw!

Het rode kamertje heeft twee 1 persoonsbedden (200 x80) die je tegen elkaar kunt schuiven. Er zijn dekbedden voor de bedden.

Het witte kamertje heeft een bureautje, een toetsenbord, muis en matje en een beeldscherm voor de thuiswerkers. Ook staat hier de kledingkast waar je je spulletjes kwijt kunt.

Het blauwe kamertje (“De Vincent van Gogh slaapkamer anno 2023”) heeft twee 1 persoonsbedden (1.90 x80). Je kunt deze bedden gebruiken maar die in de rode kamer zijn rianter. Wel lekker voor een middagdutje of om onder uitgezakt een boekje te lezen. Boeken voor de natuurliefhebber en wat gewone lectuur liggen in het kleine kastje in de “van Gogh”.

De badkamer: heeft een wastafel, een inloopdouche met een fijne douchekop en een toilet. De afzuiging gaat automatisch aan als je het licht aan doet.

En dan is het nu tijd voor een lekker kopje Dolce Gusto-koffie en kijk je ondertussen vanuit een fijne stoel in de woonkamer de “all-seasons-nice” bostuin in.

Wil je meer foto’s zien en lezen wat er nog meer in de mooie Achterhoek te doen is, scroll dan eens door onze albums op onze facebookpagina.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 2-persoons
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding