Bungalow wijzer

Vossenveen V10

Bent u op zoek naar een woning van waaruit u in alle rust en met alle privacy kunt genieten van het natuurschoon van de Achterhoek, is deze woning geschikt voor u. Onze recreatiebungalow heeft volgens menig huurder, de mooiste ligging binnen het park Vossenveen. De bungalow grenst aan beide zijden aan en biedt u vrij uitzicht over de zo typerende Achterhoekse landerijen, maisvelden, bossen en struikgewas. Rond de woning is er een groot stuk bosgrond van 1000 m2 en een vrij liggend terras. Op het terras staat een picknicktafel die u zicht geeft op de omgeving en de apart staande houtopslag waarvan u vrij gebruik kunt maken. Rondom de woning kunt u zowel van de zon als de schaduw genieten. De woning krijgt dagelijks bezoek van eekhoorns als van verschillende vogels. Soms ook een ree. De sfeervolle inrichting van de bungalow past geheel in het karakter van een vrijstaande recreatiewoning die opgaat in de bosrijke omgeving. Dat komt eveneens tot uiting in de natuurlijke kleuren van zowel de meubelen als de stoffering. Alle elementen zijn in lijn en harmonie met elkaar. De sfeer binnen de woning ademt rust uit. In tegenstelling tot de meeste andere bungalows (op twee na) beschikt de woning over een uitbouw, die als schuur fungeert. Een afgesloten ruimte voor onder meer fietsen, BBQ en twee ligstoelen. De schuifpui in de woonkamer en de ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. U kunt vrij gebruik maken van Wi-Fi. Bent u op zoek naar een bungalow die zich, zowel qua ligging als qua inrichting, onderscheidt van de andere bungalows, dan bent u hier aan het juiste adres. De bungalow is rokers vrij. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Er zijn twee fietsen beschikbaar, twee ligstoelen, een BBQ en een mand met speelgoed. De huurder kan hier desgewenst de eigen fiets(en) plaatsen.

Woonkamer
In de woonkamer staan een stoffen bank, drie fauteuils, een grenenhouten salontafel en een grenenhouten servieskast. Een houtkachel voor de koude winteravonden. Verder een TV flatscreen en een stereoradio.

Keuken
De keuken beschikt over een vier-pits elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, en onder meer een oventje en broodrooster. In de bijkeuken/berging staat een wasmachine.

Badkamer
De badkamer heeft een douche, met glazen douchedeur en twee wastafels. Er is een separaat toilet met fontein.

Slaapkamers
Boven zijn er twee slaapkamers. Een kamer met twee eenpersoonsbedden die naast elkaar zijn geplaatst en een slaapkamer met twee gescheiden eenpersoonsbedden, tevens voorzien van een stereo. Er is een tussenruimte voor de koffers en tassen. Ook staat er een kast met spelletjes. Bij de trap naar beneden is een traphekje aangebracht. De slaapkamer op de begane grond beschikt over een stapelbed.

 

Deze bungalow ligt in Park Vossenveen & 't Zonnetje

Bent u op zoek naar een speciaal en bijzonder vakantiehuis? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Aan de weg van Zelhem naar Ruurlo ligt het mooie Bungalowpark Het Vossenveen en ''t Zonnetje, met bungalows op grote kavels, voorzien van alle gemakken. De populaire wandeltocht Het Pieterpad is gelegen bij de achteruitgang van het park, deze is makkelijk te bereiken. De receptie van dit park bevindt zich aan de overkant van de Ruurloseweg op het Wolferswoud. Het park ligt volledig in het groen en grenst meteen aan Het Zand, een groot landgoed met enorme verscheidenheid aan natuur. Naald- en loofbomen, heide, zandverstuivingen en vennetjes wisselen elkaar af. Het dierenrijk laat zich ook niet onbetuigd: ree├źn, uilen, spechten, eekhoorns zijn er volop en af en toe laat een vos zich even zien. Een ideaal wandelgebied waar u direct vanuit het park in kunt lopen.

Deze bungalow boeken
  • 4-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding