Bungalow wijzer

Vossenveen V76

Onze vernieuwde exclusieve bungalow “Seria Cottage” (foto1) ligt aan de rand van het bungalow park Vossenveen aan de Ruurloseweg 30 in Zelhem. Via een eigen uitgang loopt U zo het uitgestrekt wandelgebied “Het Zand” in, of fietst U over de Oude Ruurlose (zand) weg door de bossen naar Ruurlo, Hengelo en Zelhem. De bungalow is goed geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming en een hout kachel (inclusief hout gebruik) voor de intieme avond uren. U vindt hier veel rust en ontspanning!

Op het ruime, vernieuwde, terras kun U volop van de zon genieten in de ligstoelen of ontbijten aan de nieuwe glazen tuintafel. Mocht het te veel worden dan kan het zonnescherm omlaag worden gedraaid.

Woonkamer
Naast de zithoek bij de houtkachel (hout uit de houthok is vrij te gebruiken) is er een aparte eethoek (foto 3) en een TV hoek met ingebouwde “32” flat screen” TV. Deze TV hoek is, samen met de keuken, recentelijk uitgebreid. Bovendien is de parket vloer opnieuw geschuurd en geimpregneerd. Er is gratis WiFi aanwezig als mede een tuner/versterker, CD (inclusief een collectie CD’s) en DVD speller. De boekenkast heeft een ruim assortiment boeken en spelletjes en ook locale informatie.

Keuken
De inloop keuken is geheel vernieuwed en uitgebreid. Zij is voorzien van een electrisch kookplaat (4 pit’s), een 2 deurs koelkast (Koel/Vries), als mede een grote inbouw combi oven/magnetron en een vaatwasser.

In de bijkeuken staat een was- en aparte droog-machine. Er is ook ruimte voor de vuile schoenen na de wandeling.

Badkamer
Er is beneden een ruime badkamer met douche, WC en ingebouwde wastafel en boven is er een tweede toilet.

Slaapkamers
Boven zijn er 2 ruime slaap kamer. De ramen zijn voorzien van roll horren en er zijn 2 ventilators aanwezig voor de warme zomer avonden.

 

Deze bungalow ligt in Park Vossenveen & 't Zonnetje

Bent u op zoek naar een speciaal en bijzonder vakantiehuis? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Aan de weg van Zelhem naar Ruurlo ligt het mooie Bungalowpark Het Vossenveen en ''t Zonnetje, met bungalows op grote kavels, voorzien van alle gemakken. De populaire wandeltocht Het Pieterpad is gelegen bij de achteruitgang van het park, deze is makkelijk te bereiken. De receptie van dit park bevindt zich aan de overkant van de Ruurloseweg op het Wolferswoud. Het park ligt volledig in het groen en grenst meteen aan Het Zand, een groot landgoed met enorme verscheidenheid aan natuur. Naald- en loofbomen, heide, zandverstuivingen en vennetjes wisselen elkaar af. Het dierenrijk laat zich ook niet onbetuigd: reeën, uilen, spechten, eekhoorns zijn er volop en af en toe laat een vos zich even zien. Een ideaal wandelgebied waar u direct vanuit het park in kunt lopen.

Deze bungalow boeken
  • 4-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Tweede toilet
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding