Bungalow wijzer

Vossenveen V91

Deze bungalow heeft voorzieningen voor mensen met een beperking. De luxe 10 persoons bungalow ligt op park Vossenveen tegenover bungalowpark Wolferswoud, op een afstand van ca. 500m. van de receptie van het Wolferswoud.

Woonkamer
Zeer royale eet- / woonkamer met luxe meubilair, flatscreen en gratis internettoegang. Plavuizen met vloerverwarming. Het hele huis is voorzien van c.v. met thermostaatkranen.

Keuken
De keuken is ultramodern met keramische kookplaat, inbouw koel-vrieskast, afwasmachine, afzuigkap (ook afzuiging door het gehele huis) een combi- hetelucht magnetron- inbouwoven.

Badkamer
De bungalow heeft 2 badkamers waarvan 1 met bad, douche, toilet en wastafel, de ander zonder bad maar wel met voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Alles is voorzien van thermostaat-kranen.

Slaapkamer
De bungalow heeft 5 ruime slaapkamers met boxspring-bedden, dekbedden en kussens. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een kamertje met o.a. commode om uw kleintje te verzorgen.

Deze bungalow ligt in Park Vossenveen & 't Zonnetje

Bent u op zoek naar een speciaal en bijzonder vakantiehuis? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Aan de weg van Zelhem naar Ruurlo ligt het mooie Bungalowpark Het Vossenveen en ''t Zonnetje, met bungalows op grote kavels, voorzien van alle gemakken. De populaire wandeltocht Het Pieterpad is gelegen bij de achteruitgang van het park, deze is makkelijk te bereiken. De receptie van dit park bevindt zich aan de overkant van de Ruurloseweg op het Wolferswoud. Het park ligt volledig in het groen en grenst meteen aan Het Zand, een groot landgoed met enorme verscheidenheid aan natuur. Naald- en loofbomen, heide, zandverstuivingen en vennetjes wisselen elkaar af. Het dierenrijk laat zich ook niet onbetuigd: reeën, uilen, spechten, eekhoorns zijn er volop en af en toe laat een vos zich even zien. Een ideaal wandelgebied waar u direct vanuit het park in kunt lopen.

Deze bungalow boeken
  • 10-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Tweede toilet
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding