Bungalow wijzer

Wolferswoud W17

De moderne en luxe en volledig ingerichte bungalow voor maximaal 6 personen is geschikt voor iedereen. Ook huisdieren zijn op voorwaarden welkom. Tevens is er de beschikking over een babybedje.  De bungalow is gesitueerd op een groot (bos)perceel van ca. 850m2 met een groot terras, picknicktafel en tuinmeubilair voor een aangename verpozing bij mooi en minder mooi weer. Voor de kille avonden kan naast de centrale verwarming gebruik gemaakt worden van de eenvoudig te gebruiken houtkachel.

U wordt welkom geheten en wegwijs gemaakt door de beheerder, waar u bovendien altijd terecht kunt voor vragen en adviezen. Bovendien kunt u bij hen o.a. fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen.  De bungalow is strategisch in het park gelegen, aan een bosperceel, direct bij de tennisbaan en kinderspeelplaats, dus voor ieder wat wils! Van eekhorens, prachtige vogels, vleermuizen hazen, konijnen en met een beetje geluk herten is dagelijks op en rond het terrein te genieten.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande wolferswoud bungalow op een grote kavel van ca. 1000 m2. Vanzelfsprekend zijn de kavels van de Wasseveld bungalows een stuk groter.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Rookvrij
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding