Bungalow wijzer

Wolferswoud W18

Wolferswoud 18 is een zonnig gelegen vrijstaande bungalow. De bungalow is kortgeleden geheel gerenoveerd en ligt direct aan de speelweide. Met enig geluk ziet u ’s morgens vroeg rond de bungalow de reeën die op weg zijn naar de speelweide. Eekhoorns zijn bij deze bungalow vaste gasten, zo ook de vele vogels. Vanuit de bungalow en dus ook vanaf uw terras heeft u vrij uitzicht over de speelweide en dus ook zicht op uw kinderen die daar heerlijk kunnen spelen. Voor de wat kille dagen staat in de woonkamer een gezellige houtkachel.

Keuken
De nieuwe moderne keuken is voorzien van een afwasmachine, oven, magnetron en koelkast met vriesvak.

Slaapkamers
In de drie slaapkamers staan nieuwe boxspring bedden. Ook is er gezorgd voor een traphekje, kinderbedje en voldoende kastruimte. Om muggen en vliegen buiten te houden zijn alle slaapkamers voorzien van rolhorren.

Energielabel A

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser