Bungalow wijzer

Wolferswoud W19

Deze bungalow is huisdier- en rookvrij. Deze bungalow beschikt over gratis WiFi. Wolferswoud 19 is een zonnig gelegen vrijstaande rookvrije en huisdiervrije bungalow voor 6 personen. De bungalow is recent gerenoveerd en ligt direct aan de speelweide.  Vanuit de bungalow en dus ook vanaf uw terras heeft u uitzicht over de speelweide en dus ook zicht op uw kinderen die daar heerlijk kunnen spelen.

Woonkamer
De sfeervolle zitkamer biedt volop gelegenheid om ’s avonds gezellig te genieten rondom de houtkachel of samen een film kijken. De eetkamertafel voor 6 personen biedt alle ruimte om samen te eten of spelletjes te doen. Er is een kinderstoel aanwezig en er zijn gezelschapsspelletjes, tijdschriften en dvd’s. Voor de allerkleinsten is een speelhoekje waar gekrijt kan worden en is een plek om tekeningen op te hangen.

Keuken
De nieuwe keuken is voorzien van alle gemakken: vaatwasser, combi-oven met magnetron, koelkast met vriesvakje, keramische kookplaat en alle potten en pannen die nodig zijn een lekkere maaltijd te bereiden. Er staat een waterkoker en koffiezetapparaat voor filterkoffie.

Badkamer
De badkamer is gerenoveerd en voorzien van een douche met thermostaatkraan, wastafel, designradiator en voldoende kastruimte voor toiletartikelen.

Slaapkamers
Beneden is een slaapkamer voor twee personen (aparte bedden). Via de trap, welke boven kan worden afgeschermd met een traphekje, zijn de twee andere tweepersoonskamers te bereiken.

 

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding