Bungalow wijzer

Wolferswoud W22

Centraal op het park Wolferswoud op een perceel van ongeveer 850 vierkant meter bevindt zich Wolferswoud bungalownummer 22. Een vrije ligging middenin de natuur waarbij u op een prachtige, rustige en zonnige plek met veel ruimte kunt genieten van een mooie bostuin, terwijl u uw kinderen hun eigen gang kan laten gaan op het grote speelveld. U verliest ze niet uit het oog, want vanuit uw tuin heeft u direct zicht op dit fantastische veld. Het dierenrijk laat zich ook niet onbetuigd: eekhoorns, konijntjes, hazen, fazanten, uilen, spechten en allerlei andere vogels zijn vaak te gast in onze tuin.


Woonkamer
De vrijstaande bungalow is zeer sfeervol, luxe en ruim ingedeeld. Op de begane grond bevindt zich een entree, badkamer, apart toilet en tevens een groot, smaakvol ingerichte living voorzien van een flatscreen tv, gratis WI-FI verbinding en sfeervolle houtkachel.


Keuken
In de compleet ingerichte keuken staat naast een fornuis, afzuigkap, magnetron, koffieautomaat/Senseo, koel/vriescombinatie, ook een afwasmachine, zo hoeft u zich tijdens uw verblijf geen zorgen te maken om de afwas.


Badkamer
In de badkamer is in de hoek een doucheruimte aanwezig met een handdoekradiator. De handdoekradiator is niet alleen mooi in de badkamer, maar ook nog eens uiterst functioneel. Het zorgt voor een warme ruimte en ook nog eens voor een lekkere warme handdoek na het douchen.


Slaapkamer
Er zijn 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonbedden op de begane grond en 2 slaapkamers boven waarvan één met een 2-persoonsbed. Een goede nachtrust is, mede gelet op de rustige omgeving, verzekerd.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding