Bungalow wijzer

Wolferswoud W26

Vakantie voor de hele familie, dat is een verblijf in Wolferswoud bungalownummer 26. Heerlijk royaal, met voldoende ruimte voor iedereen. In de bungalow vindt u alle ruimte en luxe die u nodig heeft. Alle generaties genieten hier met volle teugen, zo is er een ruim terras met tuinset en voldoende ruimte om te spelen. De woning wordt centraal verwarmd door middel van een combiketel en heeft een vrij uitzicht op de natuur.

Woonkamer
Grote gezellige woonkamer met flatscreen tv, radio/cd speler met MP3 en een ruime selectie aan cd’s en dvd’s. De houtkachel geeft een extra dimensie aan uw vakantie. Niets is gezelliger en knusser dan een paar uurtjes bij de houtkachel. Luister naar het knappen van het vuur en geniet van de weldadige warmte in gezelschap van familie of met een goed boek (in onze bungalow zijn diverse spelletjes en boeken aanwezig). Er is gratis WiFi beschikbaar. Alle gemakken van thuis zijn aanwezig.

Keuken
De open en luxe keuken is voorzien van fornuis, vaatwasser, oven, magnetron en koel- en vriescombinatie. Tevens is er een koffiezetapparaat, Senseo apparaat en uitgebreide inventaris aan keukenhulpmiddelen aanwezig.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan en is voorzien van een handdoeken radiator. Het wastafelmeubilair biedt voldoende opbergmogelijkheden.

Slaapkamer
Er zijn drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan 1 ruime slaapkamer op de begane grond. De slaapkamers boven zijn open slaapkamers, waarvan één kamer is af te sluiten door een deur. Indien nodig is er een kinderbedje aanwezig in een van de slaapkamers.

Energielabel C

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 4-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser