Bungalow wijzer

Wolferswoud W27

In het hoekje van bungalowpark Het Wolferswoud ligt, op een ruime kavel van zo’n 1000m2 aan de bosrand, de in 2018 geheel gerenoveerde ruime bungalow ww27.

Woonkamer
In de lichte woonkamer staat een heerlijke hoekbank om uitgebreid op te ontspannen. Voor extra sfeer kunt u de hoogrendements houtkachel aanmaken. Deze geeft een prachtig vuur en u zult zien dat het al snel lekker warm wordt binnen. Toch nog fris? De hele benedenverdieping is voorzien van energiezuinige elektrische kachels. Tevens is er tv met digitenne en een aansluiting voor een laptop zodat u met behulp van de Wi-Fi gewoon via de tv kunt Netflixen!

Keuken
In de gloednieuwe hoogglans open keuken vindt u alles wat u nodig heeft. Er is een koelvriescombinatie, u kookt op inductie, er is een volwaardige oven en ook een magnetron. Na het koken zet u alles zo in de vaatwasser! Voor koffieliefhebbers is er een Dolce Gusto koffiemachine aanwezig.

Badkamer
De in 2018 geheel verbouwde badkamer is voorzien van hoogglans meubelen en een een inloopdouche met thermostaatkraan.

Slaapkamer
Deze bungalow heeft 3 slaapkamers waarvan 2 boven en 1 beneden. Boven is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160 breed) in de andere slaapkamer staan 2 losse bedden van ieder 90 cm breed. Beneden staat nog een éénpersoonsbed van 80 cm.

Tuin
Wolferswoud W27 ligt in een rustig hoekje van het park, waar je door de laatste bomen aan de bosrand over de velden kijkt. Hierdoor hebben wij in de riante tuin, naast de vele eekhoorns, al reeën, hazen, konijnen en fazanten mogen verwelkomen, en ook de zwarte, groene en bonte specht en nog veel meer soorten vogels!

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande wolferswoud bungalow op een grote kavel van ca. 1000 m2. Vanzelfsprekend zijn de kavels van de Wasseveld bungalows een stuk groter.

Deze bungalow boeken
  • 4-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Rookvrij
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding