Bungalow wijzer

Wolferswoud W28

De bungalow is gelegen op de uiterste hoek van het park Wolferswoud op een perceel bosgrond van ongeveer 1000 vierkante meter. Vanwege deze locatie hebt u uitzicht over de velden, mits er geen gewassen op de velden staan die het uitzicht deels belemmeren. Tevens hebt u vanwege deze ligging een grote mate van privacy en vooral rust. Rondom de woning zult u zowel kunnen genieten van de zon als van de schaduw. Voor de liefhebbers van het eerste natuur-verschijnsel zijn drie terrassen aangelegd met elk hun eigen terrasameublement. Tevens zult u vele dieren kunnen bewonderen. Inmiddels hebben we de volgende dieren al mogen verwelkomen: ree, vlaamse gaai, eekhoorn, winterkoninkje, houtduif, bonte specht, koekoek, vink, mees, fazant met haar jongen, merel en vleermuis!

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van de nieuwste meubels en lampen. Voorts is er voor de gasten, naast een televisie met groot beeldscherm en interactieve televisie met veel zenders,  ook een schitterend surround geluids-systeem van Bose aanwezig. Neem uw eigen CD’s en DVD’s mee om uw favoriete muziek via 5 geluidsboxen te kunnen beluisteren! Voor hen die hun laptop op vakantie meenemen bestaat de mogelijkheid om in de bungalow te internetten. Daarvoor is een ADSL verbinding aangelegd die op zeer gebruiksvriendelijke wijze zowel draadloos als bedraad is aan te sluiten, gratis. De woning is sinds 2016 voorzien van een CV installatie voor verwarming en douche. Voor de koude herfst – en winteravonden biedt de allesbrander extra sfeer. Er is voldoende hout bij de woning aanwezig. De huurders kunnen dit gratis gebruiken.

Keuken
De moderne keuken is voorzien van alle mogelijke inbouw-apparatuur als combi-oven, magnetron en een vaatwasmachine. Voorts is een Miele wasmachine aanwezig.

Badkamer
In 2007 is het interieur de bungalow grondig verbouwd en voorzien van een nieuwe toiletgroep en badkamer. In de badkamer is de aanwezige sierradiator tevens zeer geschikt voor het drogen van uw handdoeken. De douchecel is van de badkamer gescheiden door een glazen deur.

Slaapkamer
Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe bedden. Daarbij is veel aandacht besteed aan de juiste lattenbodems en matrassen. Een goede nachtrust is, mede gelet op de zeer rustige omgeving, verzekerd. In 2007 is in het dak een dakkapel ingebouwd. Daardoor zijn de slaapkamers op de verdieping voorzien van veel licht en uitzicht.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding