Bungalow wijzer

Wolferswoud W30

Wolferswoud W30  ‘Zelzicht’
Hier aan de zuidrand van het park heb je het mooiste uitzicht. Velden, weiden en bomenrijen. Je voelt je meteen thuis in vierpersoons huisje W30  ‘Zelzicht’. In de zonnige bostuin vind je altijd wel ergens een plekje schaduw van de bomen. Er is een picknicktafel, terrastafel met verstelbare stoelen, een hangmat en twee luie ligstoelen. En niet te vergeten het bankje aan de akkerkant. Op koele avonden maak je een houtvuurtje in de terraskachel (natuurlijk altijd de richtlijnen van het park in de gaten houden in verband met droogte/brandgevaar). Hout vind je in de houtopslag tegen de gevel.

De tuin uit linksaf het paadje langs een paar akkers en weilanden volgen en je loopt in vijf minuten naar het bos.  Rechtsaf kun je wandelend over zandpaden naar Zelhem in een dik half uur. Wil je liever fietsen, dan kun je die huren bij de receptie van het park.

Woonkamer
Gezellige woonkamer met fauteuil en twee 2-zits banken. Uitzicht naar het zuiden. Geniet van de houtkachel terwijl je je blik over de tuin en het veld laat gaan. Het uitzicht over de akker varieert met de gewassen die er groeien. In de winter schijnt de lage zon de keuken en woonkamer in. Vaak kan dan de schuifpui al open. Er is TV en WiFi. Voor de Netflixkijkers: de TV heeft een HDMI-kabel om je laptop op aan te sluiten. Boeken, spelletjes en wandelgidsen in de kast. Alle kamers hebben elektrische verwarming.

Keuken
Speels ingerichte open keuken met bartafel, afzuigkap, fornuis met keramische kookplaat en oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. In de keuken/bijkeuken is voldoende kast- en schapruimte voor voorraden.

Badkamer
Comfortabele badkamer met hoge kast, spiegelkast en regendouche. Separate WC-ruimte naast de badkamer.

Slaapkamers
Gastenslaapkamer op de begane grond met twee eenpersoons bedden en een hang-legkast. Boven is de ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring (160 x 200) en een ladenkast de boxspring heeft twee losse matrassen. Op deze vier slaapplaatsen is uitbreiding mogelijk door het gebruik van de twee eenpersoons bedden die op de overloopkamer boven staan (met bijbehorende hang-legkast).

We nodigen je uit
Je bent van harte uitgenodigd om je ervaringen, opmerkingen of tips met ons te delen. Gebruik daarvoor het gastenboek. Wij wensen jullie een aangenaam en comfortabel verblijf!

Energielabel E

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 4-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser