Bungalow wijzer

Wolferswoud W34

Welkom in Huize Anton. Huize Anton is  een gezellig  warm 6 persoons huisje waar je  lekker samen kan komen . Je komt hier helemaal bij . Je kan hier genieten van de natuur de rust en de ruimte.  Huize Anton is omgeven door een prachtige bostuin. De tuin is afgeschermd met houtwallen waardoor je samen met je kinderen of je hond  veilig kan genieten in de zon . In de winter lekker genieten van de houtkachel. Als u Netflix wilt kijken, dan kunt u ook  met u  eigen Netflix account op telefoon IPad streamen.

In de buurt zijn leuke oude stadjes , zoals b.v  Zutphen waar je ook  heerlijk kan shoppen  of naar de sauna kan gaan. Voor de kleine kinderen  is hier vlakbij  het kabouterpad en het land van jan Klaasen. Kortom genoeg te beleven.

Het is ook een plek waar je rustig thuis kan werken. In je lunchpauze gelijk in de bossen wandelen . daar kom je echt van bij .

Beleef het zelf je kan boeken via 0314-622958 en vragen naar huisje 34. Geniet van de zon in Huize Anton.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding