Bungalow wijzer

Wolferswoud W36

Rust, ruimte, privacy en alle faciliteiten om te ontspannen vindt u in Wolferswoud bungalow 36. Door een aanbouw is de woonkamer vergroot en is er een ruime slaapkamer op de begane grond met openslaande deuren naar de tuin. Deze bungalow staat op een van de grotere kavels van 1300 m2 met bomen en een grasveld en u waant zich dan ook midden in het bos op een zonnige open plek. ’s Ochtends en ’s avonds kunt u regelmatig genieten van eekhoorns die elkaar door de tuin achterna zitten en ook spechten en boomklevers zijn vaste gasten.

De bungalow is geschikt voor jong en oud, ook voor mensen die minder goed ter been zijn. Zo is er een ledikantje en een kinderstoel en vindt u badkamer en toilet op de begane grond. De woning is voorzien van CV d.m.v. een combiketel, waardoor er altijd warm water is. En bij mooi weer kunt u in de tuin relaxen, want daar staan een tuinset en een picknickbank.

Woonkamer
De extra ruime woonkamer is voorzien van TV, radio, CD, DVD en gratis WiFi. De houtkachel en vernieuwde royale banken zorgen voor een gezellige warme sfeer in de zithoek. Er zijn ook boeken, speelgoed, spelletjes en een grote hoeveelheid puzzels (van 4 tot 5000 stukjes) aanwezig.

Keuken
De moderne open keuken is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat en combimagnetron. Behalve alle benodigde pannen, servies etc vindt u er ook diverse bakvormen en bijvoorbeeld een keukenweegschaal. Een broodrooster, koffiezetapparaat en een Senseo zijn ook aanwezig. Verder kunt u gebruik maken van de wasmachine in de bijkeuken.

Slaapkamers
Er zijn drie ruime slaapkamers, elk voorzien van twee losse boxspring-bedden. De twee slaapkamers boven hebben elk een eigen deur en in één slaapkamer staat een kinderledikantje. Alle slaapkamers zijn voorzien van horren.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding