Bungalow wijzer

Wolferswoud W47

Het terrein achter het huis grenst direct aan een bos. Er hangen een paar nestkastjes voor vogels en er staan twee voederplanken, ook voor vogels en eekhoorns. Er is een heerlijke hangmat voor ultiem relaxen. Op het terras is een tuinset. De bungalow W47 is binnen rookvrij en U hebt de beschikking over gratis WIFI. Het huis is geschikt voor verblijf van zes personen.

Woonkamer
Hier staat een breedbeeld TV en een gezellige houtkachel. Je loopt zo naar buiten via de twee schuifpuien. Aan de kant van het pad is de eethoek.

Keuken
Open keuken, dus wie aan het koken is mist niet de gezelligheid van de woonkamer. In de keuken vindt U een ijskast met vriesvak, elektrisch fornuis plus oven, vaatwasser, magnetron, Nespresso apparaat en een uitgebreide keukenhulpmiddelen inventaris.

Bijkeuken
Hier vindt U de wasmachine en de stofzuiger en de warm water boiler.

Badkamer
Op de begane grond bevindt zich een gerieflijke badkamer met wastafel en douche met thermostaatkraan.

Slaapkamers
Op de begane grond is één slaapkamer met twee bedden. Hierop liggen comfortabele boxspringmatrassen. Op de 1eetage zijn twee slaapkamers met ieder twee bedden

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding