Bungalow wijzer

Wolferswoud W52

Deze bungalow is rookvrij beschikt over gratis WiFi en centrale verwarming in alle ruimten. Rechts vindt u foto’s van onze bungalow voor een goed overzicht.

De ruime boskavel van 1200 m2 biedt rust en genieten van de natuur. Voor veel kinderen zijn de tuin en het aanliggende bos spannend om te ontdekken. Zij kunnen er hutten bouwen en van alles verzamelen.  De bungalow heeft twee terrassen, op het zuiden gelegen. Heerlijk om ’s morgens buiten te kunnen ontbijten! U heeft veel privacy en uitzicht op het bos.  Deze bungalow is heeft vier slaapkamers. In de aanbouw op de b.g.g. is een grote slaapkamer met eigen terras en uitzicht op het groen.

Woonkamer
De inrichting is comfortabel en sfeervol met voldoende zitgelegenheid. De woonkamer heeft schuifdeuren naar de terrassen. Voor dagen met regenachtig weer zijn er spelletjes, tijdschriften en boeken. De flatscreen tv is voorzien van een dvd speler.  In de winter is het door de centrale verwarming overal snel aangenaam warm, daarbij kunt u ook de houtkachel nog stoken. Verder is er op de b.g.g. een apart toilet, een berging met afwasmachine en een keuken met alle apparatuur.

Keuken
De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur om uw verblijf tot een succes te maken. Aanwezige Inventaris: voldoende servies / schalen / bestek, elektrische oven / fornuis, Senseo koffiezetapparaat en gewone koffiemachine, waterkoker, magnetron en afwasmachine.

Badkamer
De badkamer op de b.g.g. heeft twee aparte wastafels en een douche met thermostaatkraan en hardglazen douchedeur. In de slaapkamer boven is nog een vaste wastafel. Er is centrale verwarming en nog een extra badkamerkacheltje. U kunt uw handdoeken drogen op de radiator of op het handdoekenrek erboven. Voor uw handdoeken etc. is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer
Bij de in totaal vier slaapkamers met 2 bedden,kunt u kiezen waar u wilt slapen. In de aanbouw op de b.g.g. vindt u een grote slaapkamer met box spring voor twee personen. De kamer heeft een eigen terras. Wakker worden met uitzicht op prachtig groen! In de andere slaapkamer b.g.g. staan twee losse 1-persoons box spring bedden.  Op de bovenverdieping vindt u twee ruime slaapkamers met goede matrassen: een kamer met een 2-persoons bed en een vaste wastafel en 1-persoonsbedden.  Alle slaapkamers zijn voorzien van centrale verwarming en kasten.

Energielabel C

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser