Bungalow wijzer

Wolferswoud W53

Zonnig gelegen bungalow op een boskavel van ca 1000m2.  De plek in de natuur is aantrekkelijk voor ouderen en gezinnen met kleine kinderen. Door een extra aanbouw heeft de bungalow een grotere woonkamer/ keuken van ca 40m2 en beneden een slaapkamer van ca 15m2. Mede hierdoor is de woning ook geschikt voor minder validen.  Er is een berging voor zes fietsen. Door de nabij fiets/wandel uitgang is het eenvoudig is om de hond buiten het park uit te laten. Of om de reeën in de avond aan de bosrand te zien grazen.

Woonkamer
Ruime comfortabele woning, voorzien van houtkachel, TV, DVD, stereo radio/CD speler, uitzicht over bostuin en speelweide. Gratis internet om de vele recreatieve mogelijkheden in de omgeving te verkennen en voor contact met de buitenwereld. Door de nabij fiets/wandel uitgang is het eenvoudig is om de hond buiten het park uit te laten. Of om de reeën in de avond aan de bosrand te zien grazen.

Keuken
De nieuwe inbouwkeuken heeft alle moderne voorzieningen, zoals afwasmachine, combimagnetron. Inventaris voor 6 personen compleet met senseo apparaat. De bijkeuken biedt voldoende bergruimte voor de dagelijkse zaken. Overigens zijn er in de omgeving vele goede restaurants voor een eenvoudige lunch tot en met een uitgebreid (wild) diner.

Badkamer
Op de begane grond bevinden zich een badkamer en gescheiden toilet, beide geschikt voor minder validen. Ook is er op de begane grond een 15 m2 slaapkamer met openslaande deuren.

Slaapkamer
De ruime (15m2) ouder-slaapkamer met openslaande deuren bevindt zich op de begane grond. Boven zijn twee ruime slaapkamers, waarvan een met twee afzonderlijke bedden en een met een tweepersoons bed. Deze laatste heeft een wastafel met koud en warm stromend water.

 

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding