Bungalow wijzer

Wolferswoud W65

Deze door de warme kleuren gezellige ingerichte bungalow heeft recentelijk een grote renovatie ondergaan. Badkamer en keuken werden volledig vernieuwd. In de winter van ‘13/ ’14 is op de begane grond een ruime slaapkamer bijgebouwd en is de kleine slaapkamer bij de woonkamer gekomen. Het eveneens vernieuwde zonnige terras ligt beschut en biedt veel privacy. Door de aangrenzende bostuin wordt het oorspronkelijke karakter van het gebied in ere gehouden, heerlijk voor kinderen om doorheen te struinen. De bungalow ligt dichtbij de speelweide met vele faciliteiten

Woonkamer
De gezellige, lichte en ruime woonkamer heeft veel zit ruimte en goede verlichting voor zes personen. Naast de gewone kachels heeft het een snel aan te maken nieuwe houtkachel. Het uitzicht op het terras met zijn vogels en eekhoorns is meer dan verbluffend.

Keuken
De keuken is qua vormgeving en kleurstelling een sierraad voor de bungalow en van alle gemakken voorzien. De zeer ruime inventaris, oven – combimagnetron, ruime vriezer en afwasmachine, maken het kokkerellen tot een feest. Zowel koffiezet apparaat als Senseo zijn aanwezig.

Badkamer
De moderne badkamer heeft een afgesloten douche -ruimte, beschikt over vloerverwarming en een verwarmd handdoeken rek met veel haken

Slaapkamer
Op de begane grond is een nieuwe aangebouwde ruime slaapkamer, op de eerste etage nog 2 slaapkamers met ieder 2 x een 1 persoonsbed. Op alle kamers voldoende kastruimte aanwezig.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding