Bungalow wijzer

Wolferswoud W70

Wolferswoud nummer 70 is een sfeervolle en comfortabele vrijstaande vakantiewoning en is recent compleet gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Buiten
De woning ligt zeer gunstig gelegen op het park, dicht bij alle voorzieningen, maar toch ook op een zéér rustige plek. U kunt hier dus ook heerlijk genieten van  alles wat de natuur u te bieden heeft. Schrik dan ook niet als u wakker wordt en er een hertje in de tuin staat. De woning heeft een ruime tuin met meerdere zitjes.

Voorzieningen:
Wasmachine, gratis WIFI, audio, TV en een compleet nieuwe keuken met ingebouwde vaatwasmachine, oven, combi-magnetron, koelkast met diepvriesvak, waterkoker, koffieautomaat etc. Alle kamers zijn voorzien van horren en er is ook een traphekje aanwezig. Indien nodig, zijn er wandbeugels in het toilet of badkamer aan te brengen.

Naast de CV is er een gezellige houtkachel. Hout is bij de beheerder te verkrijgen. De woning is zeer gebruiksvriendelijk, gezellig en praktisch ingericht.

Van de 3 slaapkamers is er één beneden, evenals de badkamer met aparte douche en er is een apart toilet, De woning is dus ook geschikt als u wat slechter ter been bent.  Uw auto parkeert u gewoon bij het huis. 

De woning is geschikt voor 6 personen. Wolferswoud 70 is een rook- en huisdiervrije woning. Wij streven er ook naar om een allergeenvrije woning te zijn. Zo zijn dan ook alle dekbedden en kussens van allergeenvrije materialen. De meubels in de woon- en eetkamer zijn van materialen die makkelijk te reinigen en stofvrij zijn.  Alle gordijnen en dekbedden worden geregeld gereinigd om de huisstofmijt zoveel mogelijk te verdringen.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding