Bungalow wijzer

Wolferswoud W08

Huisje nr. 8 is net als de andere huisjes gelegen in een prachtig volwassen bos. De huisjes liggen mooi vrij en hebben een gezellig terras. Het parkeren kan vlak voor de deur. De omgeving is geweldig je kunt uren fietsen of lopen in de bossen. Ook het dorp Zelhem is mooi en er is geregeld wat te doen.

Het huis heeft veel zonlicht, maar buiten ook plek genoeg om in de schaduw te komen, in het bos staat een gezellige pickniktafel en op het terras een tuinset met 4 stoelen. Veel dieren zie je buiten, overdag zie je fazanten, vinken, roodborstjes en wanneer je wat noten neerlegt komt ook de eekhoorn regelmatig kijken. Als het donker is geworden hoor je de ransuil en ook de bosuil hebben we gehoord.

Woonkamer
De woning wordt centraal verwarmd met een combiketel dus ook onbeperkt warm water. De woonkamer is knus ingericht met een heerlijke houtkachel voor de kille avonden, televisie en een homecinemaset zijn aanwezig. Ook is er bij de eethoek een kinderstoel en heeft het klaptafeltje van de keuken twee stoelen, die bij de eettafel kunnen worden gebruikt.

Keuken
De keuken heeft een elektrisch fornuis met oven, een grote koelkast en magnetron.  En in de bijkeuken staat de verwarmingsketel, wasmachine en de vaatwasser.

Badkamer
Inloop douche en bij de wc zitten handgrepen en de wc bril heeft een kinderbrilletje. De badkamer heeft ook een opklapbare commode.

Slaapkamer
De beganegrond heeft een tweepersoons slaapkamer, boven ook een tweepersoons slaapkamer en nog de mogelijkheid te slapen op de overloop op een slaapbank. De overloop heeft voor de kleintjes een traphekje.

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van ca. 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Rookvrij
  • Vaatwasser
  • WIFI verbinding