Bungalow wijzer

Wasseveld WA1

WA-1 op bungalowpark Wolferswoud, een plek waar je thuiskomt én helemaal weg bent.

Een huis met een grote tuin
Wa-1 ligt op een perceel dat 1.100 m2 groot is. Er is voldoende ruimte om een rustig plekje te zoeken in zowel het huis met rieten dak als in de grote tuin met de vele bloemen en planten.

De woonkamer en keuken
Gezellig, geriefelijk, comfortabel. Heerlijke banken waarop het lekker ontspannen is en een fauteuil met voetenbankje.  Voor 6 personen meer dan voldoende ruimte. Een ruime open keuken die van alle mogelijke gemakken is voorzien. De koelkast heeft een vriesvakje, maar wie meer ruimte nodig heeft om spullen te koelen vindt deze in de vriezer die in de bijkeuken staat naast een wasmachine. Hier staat ook een magnetron.

Slaapkamers
Het huis heeft 3 slaapkamers,  één beneden en twee boven. In elke slaapkamer twee boxsprings die garant staan voor een heerlijke nachtrust. De dakramen zijn voorzien van verduisteringsgordijnen en horren.Een houten kinderbedje is aanwezig, evenals een stevig campingbedje en een kinderstoel. Verder is er een traphekje aanwezig zodat de kleine kinderen veilig boven of beneden kunnen spelen.

Badkamers en toiletten
Beneden is een toilet en een badkamer met douche en ligbad. Boven vindt u een ruime badkamer met wasbak, toilet en douche.

Rond het huis
Rond het huis is volop rust te vinden. Er staat op het terras onder de overkapping een tuintafel met 6 lichtgewicht stoelen waarop u de kussens uit de berging kunt leggen. Wanneer u graag op een andere plek rond het huis zit, kunt u ook gebruik maken van de houten tuinstoelen die aanwezig zijn.
Er is genoeg te zien. Konijntjes dartelen rond op het gras, eekhoorntjes springen van tak naar tak en herten laten zich, als het gaat schemeren, iets verderop zien. Een plek waar vogels fluiten in de prachtige, fleurige tuin. Een plek die uitermate geschikt is voor mensen die houden van stilte en natuur.

Elk seizoen heeft hier zijn eigen charme
De winter maakt van het huis met een rieten dak een sprookje, zeker als er sneeuw valt. Kleine vogeltjes snoepen van vetbolletjes en pindakaas.
De lente kleurt de tuin roze, prachtige prunussen laten al vroeg zien dat het voorjaar begint en ook de sneeuwklokjes en winterakonieten steken al vroeg hun kopjes boven de grond.
De zomer schildert een tuin vol kleuren en geuren, vlinders fladderen af en aan.
En de herfst maakt een feest van de tuin: de warme kleuren en de herfstgeuren laten je ervaren dat de cirkel weer rond is en het jaar ten einde loopt.

Kortom, een plek waar je eigenlijk niet meer weg wilt als de tijd daar voorbij is, want deze rust en ruimte vind je bijna nergens meer!

Energielabel B

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser