Bungalow wijzer

Wasseveld WA2

Bungalow met vrij uitzicht over het veld en het Zand. De tuin van ruim 1500 m2 is gedeeltelijk gecultiveerd en voor een ander deel nog origineel bos. Zo krijgt u het echte gevoel buiten te zijn in de vrije natuur. Reeën, eekhoorntjes en een keur aan vogels versterken dat gevoel.

Woonkamer
Licht en modern ingericht met moderne zitbanken, een comfortabele fauteuil en een gezellige eethoek.  De open keuken is voorzien van alle denkbare gemakken en apparatuur. In de bijkeuken zijn een wasmachine en een royale vriezer beschikbaar om uw verblijf verder te veraangenamen.

Badkamer
De bungalow heeft 2 badkamers. Op de benedenverdieping een inloopdouche met diverse handgrepen voor extra houvast en boven een ligbad met uitzicht over het bos. Beide verdiepingen hebben hun eigen toilet.

Slaapkamers
De begane grond heeft een slaapkamer met een comfortabele boxspring. Rond het bed is voldoende ruimte voor een rolstoel of een rollater. Boven zijn er nog twee ruime slaapkamers met een kinderbedje in de ene en een bureau in de andere kamer.

Energielabel A

Deze bungalow ligt in Park Wolferswoud

In het Wolferswoud beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement. In het mooie en gastvrije bungalowpark Wolferswoud vindt u een comfortabele vrijstaande bungalow op een grote kavel van 800 tot 1000 m2.

Deze bungalow boeken
  • 6-persoons
  • Geen huisdier(en) toegestaan
  • Slaapkamer beneden
  • Vaatwasser