Chocolade- en Koffiehuis Magdalena

Chocolade- en Koffiehuis Magdalena

Vanaf maart 2016 beheren we het historische Ludgerusgebouw in Vierakker en hebben het café omgebouwd tot koffiehuis met een ruim terras. U kunt bij ons terecht voor verse koffie en thee met chocolade en gebak. We bieden u een aantal lunches met verse producten uit onze streek. De authentieke Ludgerus theaterzaal leent zich uitstekend voor (bedrijfs)borrels, trouwerijen, verjaardagen, feestjes en zang, dans, toneel- en theatervoorstellingen.

In de zomer kunt u genieten op ons ruime terras onder de verkoelende bomen van Vierakker. In de winter krijgt u de warmte en de sfeer van ons gezellige koffiehuis.

Vanuit het chocolade-atelier in Vierakker/Wichmond worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. Dit komt de smaak van de bonbons ten goede en is daarom niet te vergelijken met de verschillende soorten chocolade die in de supermarkten verkrijgbaar zijn. De passie voor chocolade is bij binnenkomst in het atelier een ware belevenis. Alleen al de heerlijke geur van chocolade maakt je gelukkig.
Onze handgemaakte bonbons worden vervaardigd uit grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Wij maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en adviseren daarom de bonbons binnen vier weken te consumeren. Bewaar ze droog en donker, temperatuur +/- 15 tot 20 °C. De bonbons zijn verkrijgbaar op de weekmarkten in Gorssel en Vorden en in het chocolade-atelier in Vierakker. Verschillende gerenommeerde horecazaken en land- en streekwinkels in de nabije omgeving bieden u de chocolade van Chocolaterie Magdalena aan.

Kijk voor meer informatie op: www.chocolaterie-magdalena.nl