De Gouden Karper is startpunt voor verschillende wandelroutes door de bosrijke omgeving. Een kopje koffie voor de wandeling, of een lekkere maaltijd tot besluit? Geniet van de sfeer en de heerlijke gerechten op het terras, in het café of in het restaurant.
De keuken van De Gouden Karper is klassiek. Gerechten worden op traditionele wijze bereid en zijn telkens aan het seizoen aangepast. Het restaurant is nationaal beroemd vanwege de wildgerechten die van half oktober tot eind december op de kaart staan. ‘Wild eten in de Achterhoek’ is een begrip voor de culinaire lekkerbek. Maar ook in andere tijden van het najaar is het hier genieten: denk maar aan asperges in het voorjaar en het hele jaar door tal van vis- en vleesspecialiteiten.
De aankleding van het restaurant is geïnspireerd op de Achterhoekse omgeving. Schilderijen, oud-Hollandse kasten en wild-ornamenten zorgen voor een aangename sfeer. De bediening is vriendelijk en vertrouwd.
Kijk voor meer informatie op: www.degoudenkarperhummelo.nl