schaduw
> De tarieven van 2018
hackfort
waag-doesburg
kaasboer
Interessante links

 

Wie erop uit wil trekken om onze mooie en afwisselende omgeving te leren kennen kan voor inspiratie bijvoorbeeld terecht bij > Achterhoek, > Tip Zelhem of > Route.nl. Daar vindt u tips over uitstapjes en bezienswaardigheden.

Culturele evenementen zijn o.a. ook te vinden in de > Achterhoekagenda.

 

Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Het fiets-knooppunten netwerk maakt het wel heel gemakkelijk om in het glooiende landschap uw weg te vinden.De website > fietsenwandelenachterhoek.nl biedt een schat aan informatie om u op weg te helpen.

 

Routes kunt u zelf samenstellen, bijvoorbeeld op planjeroute.nl. Maar bestaande routes zijn er ook te kust en te keur. Zo loopt het Pieterpad hier vlakbij.

 

Ook Duitsland is niet ver weg; juist in de grensstreek zijn veel interessante ontdekkingen te doen, met aansluiting op de Nederlandse fietsroutes. Kijk maar eens op grensbelevenis.nl.

 

Service

Een fiets van prima kwaliteit kunt u eventueel bij ons huren. Bij de receptie is allerhande folder- en kaartmateriaal verkrijgbaar. Met uw WiFi toegang kunt u ook zelf nog e.e.a. uitzoeken op het internet. Wilt u iets geprint hebben, dan kunnen wij u daarbij wellicht ook nog bij van dienst zijn tegen een kleine vergoeding.

 

 

> Boek direct online boekonline   > Bekijk het laatste nieuws op twitter   facebook  > Scan onze gastgemak-app voor android androidstore  of osx  appstore