Over ons

Opzoek naar een vakantiepark in de Achterhoek? Rust in ruimte midden in de natuur. In het Wolferswoud en het Vossenveen beleeft u het bloeien van de natuur optimaal, in de omgeving Achterhoek of gewoon vanuit uw bungalow. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijk arrangement.
Vrijstaande bungalows op zeer ruime kavels grond, zoals u niet vaak zult aantreffen. De buren kijken niet mee als u lekker buiten zit te eten, of storen u niet als u eens een uiltje knapt. U zit midden in de natuur; eekhoorns, hazen, konijnen en fazanten: we vinden het hier heel normaal. Via het park overzicht vertelt elke bungalow zijn eigen verhaal.

Wanneer u geboekt heeft via het beheer kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten; tennis, midgetgolf, diverse speeltoestellen waaronder een trampoline, of heerlijk afkoelen in ons openlucht zwembad. Zit het eens tegen met het weer? Geen nood; in het zeer fraaie overdekte zwembad in Zelhem (met waterglijbaan, whirlpool, etc.) kunnen gasten (geboekt via het beheer) gratis terecht.  In de recreatieruimte bij de receptie kunt u terecht voor een spel, de krant, een drankje of versnapering. U kunt er ook internetten (met uw eigen laptop).