Nu op het park aanwezig?

Download dan onze gastgemak app, en profiteer van alle extra faciliteiten die Park Wolferswoud en Vossenveen u te bieden hebben!


Download in de App Store
Ontdek het op Google Play

Meer informatie

Klik in de plattegrond voor informatie per bungalow. Om de plattegrond van Bungalowpark Wolferswoud te downloaden, klik hier. Nieuwsgierig naar het Vossenveen? Klik hier.

In de mooie en gastvrije bungalowparken in de Achterhoek vindt u comfortabele vrijstaande bungalows op een grote kavel van ca. 1000 m2. De buren kijken niet mee als u lekker buiten zit te eten, of storen u niet als u eens een uiltje knapt. U zit midden in de natuur; eekhoorns, hazen, konijnen en fazanten: we vinden het hier heel normaal.

Maar afwisseling is er ook! Wanneer u eigenaar van een bungalow bent, of wanneer u een bungalow geboekt hebt via het parkbeheer, kunt u gratis deelnemen aan de park faciliteiten te denken aan;
• Animatie in de schoolvakanties
• Een wedstrijdje op de tennisbaan
• Een spelletje midgetgolf
• Afkoelen in het zwembad

Zit het eens tegen met het weer? Geen nood; wanneer u een accommodatie gehuurd heeft via het beheer van ons park dan heeft u gratis toegang tot zowel het buitenzwembad op ons park, dan het binnen zwembad ‘Centrum de Brink’ in het dorp.

Heeft u belangstelling om een bungalow te kopen? Neem dan  contact op met de receptie  van het Wolferswoud of kijk op www.vakantiebungalowszelhem.nl