Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over uw reservering, bungalow of de omgeving? Voordat u ons een vraag stuurt, kunt u gemakkelijk eerst bij onze veelgestelde vragen kijken. Wellicht vindt u hier het antwoord al! Opzoek naar een specifieke bungalow? Bekijk dan onze pagina parken & bungalows.

Is er een wasserette op het park aanwezig?

U kunt bij de receptie terecht voor ansichtkaarten, postzegels, wasserettemunten (wasmachine en droger), openhaardhout en natuurlijk al uw vragen.

Mogen wij gratis deelnemen aan de faciliteiten?

Wanneer u eigenaar van een bungalow bent, of wanneer u een bungalow geboekt hebt via het parkbeheer, kunt u gratis deelnemen aan de park faciliteiten te denken aan; animatie, midgetgolf, de tennisbaan en het zwembad.

Wat voor faciliteiten zijn er voor kinderen?

In de officiële zomervakantie hebben we animatie voor de kinderen. Buiten het hoogseizoen kunnen kinderen zich vermaken op het speelveld (trampoline, speeltoestellen, happy Nine)

Is er een winkel op het park aanwezig?

Op het park is geen winkel aanwezig, wel bevinden zich op korte afstand (centrum Zelhem) diverse supermarkten waaronder een Jumbo, Aldi en een Coop. Ook lekker makkelijk, laat de boodschappen door Jumbo Hollak bij uw bungalow bezorgen. Je hoeft alleen maar de deur open te doen en met pin te betalen. Zo simpel kan het dus zijn. Zo heeft u meer tijd voor uzelf. Mocht u hier gebruik van maken dan graag aangeven Ruurloseweg 39 te Zelhem + uw bungalownummer.

Is er een restaurant op het park aanwezig?

Op het park is geen restaurant aanwezig, wel zijn er in nabije omgeving veel leuke eettentjes waar u heerlijk kunt genieten. Kijk hiervoor op onze website onder het menu ‘eten & drinken’.

Zijn er op het park fietsen te huur?

Heeft u geen plek meer om uw eigen fiets mee te nemen? Geen probleem. Bij bungalowpark Wolferswoud zijn verschillende fietsen te huur! We hebben e-bikes, fietsen met versnellingen, fietsen met een remnaaf, een kinderzitje of een kinderfiets: het kan allemaal!

Kan ik tijdens mijn verblijf gratis gebruik maken van het zwembad?

Wanneer u een accommodatie gehuurd heeft via het beheer van ons park dan heeft u gratis toegang tot zowel het buitenzwembad op ons park, dan het binnen zwembad ‘Centrum de Brink’ in het dorp.

Is er WIFI op het park beschikbaar?

Alle bungalows zijn voorzien van gratis WI-FI. Bij de receptie kunt u internetten tegen betaling. U krijgt een code waarmee u kunt inloggen op ons netwerk.

Is het mogelijk om met het openbaar vervoer het vakantiepark te bereiken?

Bungalowpark Wolferswoud is goed te bereiken via het openbaar vervoer. Het is mogelijk om met buslijn 23 vanaf station Ruurlo of Doetinchem bij ons voor de deur uit te stappen (bushalte: het zonnetje).

Bevindt zich in de bungalow een service pakketje?

Bij aankomst ligt er in iedere bungalow een servicepakket klaar bestaande uit; afwasborstel, wc-rol, vaatdoekje, schuursponsje, lucifer en een vuilniszak.

Zijn de bedden opgemaakt bij aankomst?

Voor een extra bedrag kunnen wij de bedden voor u opmaken. U kunt ook kiezen voor een verwenpakket dit pakket bestaat uit: Per persoon een bedopmaak en een badhanddoekset. Per 2 personen een keukendoekenset en per bungalow een Zelhemse lekkernij.

Is er een koffiezetapparaat of een Senseo in de bungalow aanwezig?

In alle bungalows zit een standaard koffiezetapparaat, in enkele bungalows is daarbij een extra Senseo apparaat aanwezig.

Mag mijn auto bij de accommodatie staan?

Er mag één auto bij uw locatie geparkeerd worden.

Ik heb een accommodatie gehuurd, dien ik zelf het linnengoed mee te nemen?

In al onze accommodaties zijn standaard dekbedden en kussens aanwezig en daarbij ligt er per persoon een lakenpakket klaar, dit is bij de prijs inbegrepen.  Al onze prijzen zijn inclusief verplicht bedlinnen, eind-schoonmaak, energie en administratiekosten. Exclusief lokale heffingen €1,45 p.p.p.n.

Is mijn huisdier welkom in jullie bungalows?

In enkele bungalows zijn huisdieren toegestaan met een maximum van twee huisdieren. Wanneer u tijdens uw verblijf huisdier(en) meeneemt betaalt u hiervoor slechts €30,- per huisdier per verblijf.

Is het mogelijk om bezoek te ontvangen tijdens mijn verblijf?

Dit is mogelijk. Bezoek is gratis, tenzij zij blijven overnachten dan dient u hiervoor een linnenpakket te huren bij de receptie.

Kan ik een voorkeur aangeven voor een accommodatie?

U kunt bij ons een bungalow met voorkeur boeken, we rekenen hier geen extra kosten voor.

Is het park rolstoelvriendelijk?

Bungalowpark Wolferswoud is rolstoelvriendelijk, behalve bij extreme droogte dan maken de zandpaden het lastig. We hebben een paar bungalow die rolstoelvriendelijk zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb een bungalow geboekt op bungalowpark Het Vossenveen/’t Zonnetje, waar moet ik me melden?

U dient zicht de melden aan de Ruurloseweg 39, 7021 HB Zelhem. Dit adres valt onder Recrejans, Bungalowpark Wolferswoud. Recrejans regelt de verhuur van de Vossenveen en Zonnetje bungalows.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

Buiten het hoogseizoen zijn wij 6 dagen per week geopend. In het hoogseizoen 7 dagen per week. Actuele openingstijden ontvangt u bij aankomst.

Hoe laat moet ik mijn accommodatie verlaten op de dag van vertrek?

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Vanaf hoe laat is mijn accommodatie beschikbaar?

Op de dag van aankomst is uw accommodatie beschikbaar vanaf 15.00 uur. Buiten het hoogseizoen kunt u in overleg evt. eerder terecht in uw bungalow.

Op welke dagen kunnen wij aankomen?

Onze aankomstdagen zijn op maandag en vrijdag. In overleg kunnen wij soms een uitzondering maken op andere dagen. Neem hiervoor contact met ons op.