View this email in your browser

Afgelopen jaar 2018 was een heel bijzonder jaar. Waarom? Op heel veel fronten waren er vooruitgangen, positieve gedachtes en meer.

Het fantastische zomerweer, met het hoogseizoen waar het constant druk was en wij u als gast hebben mogen ontvangen. De nieuwe website met het nieuwe reserveringssysteem. Soms lijkt het wel of een jaar doordendert en dit was zo’n jaar. Een jaar waarin we met al het personeel heerlijk gewerkt hebben om de kwaliteit van ons park te waarborgen.
In het verleden heeft u uw vakantie gevierd op één van ons parken; Bungalowpark Wolferswoud of Bungalowpark Het Vossenveen. Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en uw verblijf op een van onze parken. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig 2019 waarin wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,
Joost en Ilse Janssen en medewerkers

Nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website www.wolferswoud.nl Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 9 september 2018 onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. Belangrijker nog is de nieuwe opzet van de structuur van het menu welke de website overzichtelijker maakt. Last but not least: de nieuwe website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat u als gast makkelijk en snel een passende bungalow weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vindt u binnen enkele muisklikken het type bungalow dat u zoekt. Tevens informeren wij u onder andere over de culinaire Achterhoek en de leuke uitstapjes in de omgeving.

Bekijk onze vernieuwde website: www.wolferswoud.nl

Onbeperkt genieten tijdens de feestdagen

De vakanties en feestdagen bieden altijd de goede gelegenheid om er heerlijk tussenuit te gaan, vooral met alle drukte rondom de feestdagen.
Op bungalowpark Wolferswoud en het Vossenveen kunt u heerlijk genieten van de bosrijke omgeving en de vele faciliteiten in de Achterhoek waardoor u zich geen moment verveelt. Om het in uw bungalow extra gezellig te maken wordt er in iedere bungalow een kerstboom geplaatst, de versieringen kunt u zelf meenemen. Mocht u nog willen boeken voor kerst- en oud en nieuw, neem dan telefonisch contact op via 0314 - 62 29 58.

Te koop aangeboden

Bent u op zoek naar een speciaal en bijzonder vakantiehuis? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Het park ligt volledig in het groen en grenst meteen aan Het Zand, een groot landgoed met enorme verscheidenheid aan natuur. Vakantiebungalows Zelhem zijn in particulier bezit en kunnen onderling verschillen. Wel staan alle bungalows op een groot stuk eigen grond en beschikken daardoor over veel privacy. De omgeving is ideaal om lekker te wandelen of om te fietsen. Bossen, weiden, kronkelende rivieren en kleine dorpen. Iedere honderd meter heeft de streek een ander gezicht.

Vossenveen 50 - €109.000 - klik voor informatie en foto's.
Wolferswoud 12 - €115.000 - klik voor informatie en foto's.
Recensies, wij worden er blij van! Afgelopen jaar op ons park verbleven? Laat uw recensie achter door hier te klikken.